Om oss

FineSmile utmanar den traditionella tandborsten och har tänkt om när det gäller eltandborsten. Vi har kombinerat de bästa egenskaperna från båda världarna för att skapa en liten, kompakt tandborste som väger endast 51 gram och som du kan ta med dig i överallt. Vi har tagit fram en snygg och exklusiv design så att den elektriska tandborsten nu är en fröjd för ögonen. God hälsa och tandhälsa går hand i hand. Vår vision är att skapa en tandborste utrustad med de bästa tekniska funktionerna så att det blir lättare för dig att ta hand om dina tänder, oavsett om du behöver grundläggande tandvård, har problem med plack, tandköttsinflammation eller missfärgningar från kaffe, te, tobak m.m. Välj vad som är rätt för dig och dina behov!

Dessutom behöver du inte längre ha laddningsstationen framme eftersom den lilla trådlösa laddaren gör att vår tandborste håller i över 6 veckor efter bara 2 timmars laddning.

Vi brinner för kvalitetsdesign och flexibilitet - du får allt i vår intelligenta kvalitetstandborste och du kommer att känna och se skillnaden så snart du provar den!