LEVERANS & RETURER

Vi använder oss av i första hand av PostNord för våra leveranser och frakt er gratis på beställningar över 599 kr. Hemleverans och frakt vid köp under 599 kr kostar 39 kr

Du kan förvänta dig att ditt paket kommer fram inom 2-4 dagar. När vi skickar beställningen får du en bekräftelse med ett spårningsnummer. Oroa dig inte om systemet säger att spårningsnumret inte fungerar eftersom det vanligtvis tar 24 timmar för systemet att uppdatera en ny leverans.

Om du inte har fått din beställning inom 7 dagar, var vänlig och kontakta oss så att vi kan kontakta PostNord och tar reda på vad som har hänt med ditt paket.

Ja, vi erbjuder en 30-dagars nöjdhetsgaranti. Observera att de flesta människor skall vänja
sig vid att använda en sonisk elektrisk tandborste eftersom den vibrerar i stället för att rotera. Det är just detta som ger överlägsen tandvård jämfört med andra elektriska tandborstar.

Om du vill returnera din tandborste kan du skicka ett e-postmeddelande till oss på info@finesmile.se

GENERELLA FRÅGOR KRING VÅRA PRODUKTER

Ja, FineSmile borsten lämpar sig mycket väl för speciella behov för dig som har tandställning eller känsligt tandkött och därför behöver en skonsam borstning.

Om du då och då har problem med tandköttet som blöder eller blir besvärad när du borstar, om du använder tandställning eller har implantat så är vår IQ-tandborste optimal eftersom du kan anpassa den exakt till dina behov. Med sina 3 inställningar kan borsten ge dig en skonsam tandvård och vård av ditt tandkött samt en grundlig djuprengöring beroende på dina behov.

FineSmile tandborsten har också en intervallfunktion. Var 30 sekund känner du en mjuk vibration som talar om för dig att det är dags att byta område i munnen. På så sätt kan du vara säker på att du kommer hela vägen runt.

Tandläkare rekommenderar att du borstar tänderna i två minuter två gånger om dagen. FineSmile är utrustad med en timer som talar om exakt när tiden är ute. Detta garanterar en grundlig och effektiv tandborstning och besparar dig obehagliga besök hos tandläkaren, som vanligtvis kostar för mycket pengar.

Du känner säkert igen de där hektiska morgnarna när du är lite sen att gå upp? Då kan du behöva effektivisera din dagliga rutin lite grann. FineSmile är IPX7 vattentät, vilket gör att du säkert kan ta med den i duschen och spara tid utan att oroa dig för att produkten ska skadas.

När du borstar med en vanlig tandborste finns det bara en borstningsmetod. Det är också svårt att veta hur länge du ska borsta och tandborsten måste till och med bytas ut efter bara några månader.

Det som gör FineSmile tandborsten så speciell är att den har 3 smarta borstningsfunktioner: Basic för dig som är nybörjare eller behöver skonsam borstning och vård. Whitening för dem som behöver ta bort missfärgningar med en hög vibrationsfrekvens och djuprengörande för dig som vill ha en daglig djup och grundlig rengöring. Du kan därför enkelt välja din personliga favorit och uppnå önskat resultat. Borsten rör sig med 32.000 mjuka men effektiva rotationer per minut, utan att trycka för hårt och skada tandköttet. 

Ja - som regel kan du använda alla våra tandblekningsprodukter med alla typer av tandreglering, eftersom våra produkter ger skonsamma behandlingar.

Vi rekommenderar dock alltid att du frågar din egen tandläkare om du är osäker på om du kan använda den.

FineSmile produkterna är naturligtvis CE-godkända. Vid produktutvecklingen har vi strävat efter att skydda miljön så mycket som möjligt och utvecklat hållbara produkter. Det finns ingen plast i tandborsten och den kan hålla i flera år. Borsthuvudena är utvecklade i återvinningsbart plastmaterial. 

Betalning och kontakt

Du kan kontakta oss på info@finesmile.se och vi strävar efter att svara på din förfrågan inom 24 timmar.

Du kan ange våra rabattkoder vid betalning i kassan.