Fördelarna

Fördelarna med vår smarta och kompakta eltandborste är många.

Den smarta och intelligenta elektriska tandborsten är utformad för att kunna anpassas till dina nuvarande behov. De flesta människor har känsligt tandkött ibland och ibland blöder det vanligtvis på grund av tandköttsinflammation. Då är det viktigt att borsta försiktigt men effektivt. Vid andra tillfällen krävs det helt enkelt vanlig tandborstning och underhåll, medan det också kan finnas tillfällen då en djuprengöring eller blekning behövs, exempelvis på grund av missfärgningar. FineSmiles eltandborste är den första elektriska tandborsten i sitt slag, utformad för att anpassa sig till dina skiftande behov. 

Vår intelligenta tandborste är utrustad med den senaste tekniken men trots det väger den endast 51 gram. Det är förmodligen den minsta eltandborsten på marknaden. Vi har minskat volymen med 45% jämfört med andra eltandborstar. Vi har också sänkt ljudnivån till under 50 DB så att du knappt hör den - till skillnad från andra eltandborstar. 

Den soniska tekniken kombinerar högfrekventa, glidande rörelser med pulserande rörelser. Tillsammans ger detta 32 000 rörelser per minut, vilket är mer än vad du får med din manuella tandborste på en månad. Med hjälp av sonisk teknik pressas vatten och tandkräm mellan tänderna och under tandköttslinjen där en manuell tandborste har svårt att komma åt. Vår intelligenta tandborste rengör försiktigt och effektivt hela munnen, inte bara tandytan. 

Tandläkarförbundet betonar att "det är viktigt att tandborsten är mjuk och har många tätt placerade borsthår. Om tandborsten är för hård kan den orsaka sår på tandköttet. Det kan också leda till att tandköttet går tillbaka och att tänderna slits. Tandborsthuvudet bör inte vara för stort eftersom det skall nå de bakre tänderna i munnen och för vissa kan det vara bra att använda en tandborste som är smalare i spetsen för att nå längre bak". Därför har vi utvecklat ett unikt och smalt borsthuvud som enkelt kan nå även de svåraste hörnen i bakre delen av munnen. 

Vi har samtidigt skapat en tandborste med ett inbyggt laddningschip vilket gör att den kan köra i upp till sex veckor på en enda laddning. Det är praktiskt! Nu behöver du inte längre ha laddaren i badrummet och laddaren kommer inte att vara (låt oss säga som det är) äcklig och ohygienisk - du kan ta fram laddaren när din tandborste behöver laddas.

Tandborsten är 100% vattentät! Många bakterier trivs i en fuktig tandborste. Därför är det viktigt att skölja borsten ordentligt efter borstningen. Du kan enkelt rengöra den under kranen utan att behöva oroa dig för om den klarar det. Vi lovar att de tål det!

Vi har tagit fram ett snyggt litet fodral för din nya bästa vän också så att du enkelt kan ta med den på resan.

Tandläkare rekommenderar att du borstar i två minuter, men de flesta borstar kortare tid. Vår tandborste har naturligtvis en timer och vibrerar när du ska byta borstområde. 

Vår tandborste är rankad som nummer 1 på testplatsen: bäst-i-testet.se

Vad kan man inte gilla?