BORSTHUVUDENS FÖRDELAR

Removes up to 20x more plaque*Up to 100% reduction in discoloration in less than two days**Up to 15x healthier gums in two weeks***

Compared to a manual toothbrush*

In a laboratory test compared to a manual toothbrush**

Compared to a manual toothbrush within 6 weeks***

V34 Color Correcting Serum

We have said goodbye to discoloration. V34 gives you whiter teeth by using the science behind color correction

Counteracts discoloration, hides stains and gives you brighter teeth

Uses the science behind color correction

Non-invasive treatment (does not penetrate the teeth)

The highest concentration of V34 of all our products

Lila är raka motsatsen till gult på färgskalan och därför är det enklaste sättet att jämna ut gula fläckar genom att använda lila. När en vattenlöslig lila färg appliceras på dina tänder tar den bort alla gula undertoner. Följ alltid instruktionerna på produkten för korrekt användning. Vad ingår? 1x V34 Färgkorrigering Serum. Total mängd: 30ml

V34 används bäst efter en tandblekningsbehandling (tillsammans med någon av våra andra produkter), men den kan också användas för sig dagligen eller före ett evenemang för att eliminera gula undertoner på dina tänder.

Ingredienser

Fullständig innehållsförteckning: Glycerin, Aqua/Vatten, Sorbitol, Hydraterad kiseldioxid, Xylitol, Polysorbat 80, Cellulosagummi, Mentha Piperita (Pepparmynta) -Olja, Fenoxietanol, Sukralos, Tetranatriumpyrofosfat, CI17200/D&C Red No. 33, CI42090/FD&C Blue No.1, Ethylhexylglycerin.

Har du hört talas om lila schampo? Du har förmodligen inte provat den på dina tänder. Så här fungerar det: All färgkorrigering baseras på färgskalan, där lila och gult är varandras motsatser. Om du lägger till lila på dina tänder neutraliserar du därför de gula undertonerna och tar bort dem, vilket gör att tänderna ser ljusare ut än tidigare. Ganska häftigt, eller hur?

Vi har hittat den perfekta nyansen av mörklila för att ta bort det gula. V34:s kombination av två vattenlösliga färger avlägsnar varje nyans av gult, så att du kan få det vitaste leendet utan att lämna några rester efter sig.

Questions?We have the answers

V34 utnyttjar vetenskapen bakom färgkorrigering för att ändra utseendet på dina tänder. Blandningen består av en perfekt balans mellan två vattenlösliga färger som ger en djup lila ton. V34 är perfekt för dig som vill ha ännu ljusare tänder efter en tandblekning, eller som redan har mycket vita tänder som inte behöver en fullständig behandling med våra tandblekningsset. Oxidationen från vårt tandblekningsset ger dig ljusare tänder med högre kontrast. Därefter ger V34 en bättre balans och svalare toner på tänderna för att visa en ökad nyans av vitt.

V34 fungerar helt säkert med alla typer av tandkorrigeringar och påverkar dem inte, eftersom det är en mild behandling. Vi rekommenderar dock alltid att du frågar din tandläkare innan du använder den om du är osäker på om du kan använda den.

FS+ Tandblekningsset

Säg hej till peroxidfri tandblekning och känn dig bättre med ditt leende på 10 minuter tack vare tandblekningset

LED-ljus och lätt att använda

Ingen irritation eller extra känsliga tänder

Vår mest effektiva behandling

+50 behandlingar i 1 set

När det gäller tandblekning har peroxider en aggressiv metod för att bleka tänderna som kallas "oxidation", vilket i  sin tur har vissa biverkningar. Dessa biverkningar kan vara ökad känslighet i tänderna, irriterat tandkött och färre viktiga mineraler i tänderna. När peroxider används av tandläkare kan de begränsa dessa biverkningar, men när du använder peroxider som amatör är det mer riskabelt. Vår formel innehåller Phthalimidoperoxycaproicacid (PAP) som den primära tandblekningsingrediensen. PAP är ett säkrare alternativ till peroxider - så det påverkar inte ditt tandkött eller din emalj.

FS+ formeln är döpt efter FineSmile, eftersom vi skiljer oss åt främst genom dess innehåll. Detta beror på att vi använder huvudingrediensen: phthalimidoperoxycaproicacid (PAP). Vi har ägnat åratal åt att skapa den perfekta formeln för att få vitare tänder utan biverkningar. Vi har också lagt till andra ingredienser som hydroxyapatit och kaliumcitrat som stöder vår huvudingrediens för att ge dig friskare tänder.

Detta ingår 1 x LED-munstycke 3 x Tandblekningsstift 1 x Guide till tändernas nyanser 3 x Adaptrar Kom i gång Börja behandlingen på kvällen genom att borsta tänderna noggrant i 2 minuter. Använd stiften Varje stift innehåller vår FS+-formel. Skruva av toppen och applicera innehållet på tändernas yta. Starta behandlingen Slå på LED-munstycket genom att trycka på on-knappen och stoppa munstycket i munnen. Låt den sitta kvar tills den automatiskt stängs av efter 10 minuter. Skölj munnen noggrant med vatten efter behandlingen.

Följ alltid instruktionerna på produkten för korrekt användning.

Ingredienser

Fullständig innehållsförteckning: Glycerin, Aqua/vatten, ftalimidoperoxycapronsyra, kaliumcitrat, ammoniumacryloyldimetyltaurat/VP-copolymer, hydroxyapatit, PVP, kaliumhydroxid, natriumsackarin, arom/pepparmyntsolja, glimmer, titandioxid.

SÄG HEJ TILL FS+ FORMELN

3 starka ingredienser, 1 effektiv formel

Efter år av forskning och utveckling har vi tagit fram en tandblekningsformel som kombinerar banbrytande prestanda med unika ingredienser

STÄRKER

Hydroxyapatit Hydroxyapatit (HAp) återuppbygger det skyddande skiktet på dina tänder och återställer förlorade mineraler från tandytan.

GÖR VITARE

Phthalimidoperoxycaproicacid Det är vetenskapligt bevisat att Phthalimidoperoxycaproicacid (PAP) bleker dina tänder utan att göra dina tänder känsliga eller irritera ditt tandkött.

SKYDDAR

Kaliumcitrat Kaliumcitrat minskar din nuvarande tandkänslighet och ger dig ett längre skydd mot stimuli som kan orsaka obehag.

Lösningen för vitare tänder Det krävs ingen yrkeserfarenhet för att använda våra tandblekningsset. Alla som drömmer om vita tänder kan nu få det enkelt och snabbt.

Frågor? Vi har svaren

För att undvika de potentiella negativa effekterna av tandblekning använder vi en unik ingrediens som kallas FS+. FS+ kan effektivt bleka missfärgningar utan att kompromissa med tandhälsan, så att ditt leende blir ljusare och friskare. Dessutom innehåller FineSmile FS+ blekningsformeln också viktiga ingredienser som har visat sig förbättra tandstyrkan och lindra eventuell befintlig känslighet. FS+ är också fri från följande: PEG, SLS, parabener, ftalater, alkohol, karragenan, toluen och triklosan. Vissa former av tandblekning kan vara skadliga och orsaka permanenta skador på tänderna beroende på vilka ingredienser som används. Negativa effekter ses oftast vid användning av väteperoxid, som finns i många olika former av blekning, och därför har vi valt att vara peroxidfria.

FS+ är utformad för att ge optimalt resultat efter så lite som en behandling. Vi testade detta i en klinisk prövning ledd av en tredje part, där alla deltagare uppnådde en omedelbar blekningseffekt efter bara en behandling. Den nya formeln ger nu snabbare resultat än någonsin tidigare, eftersom vår tidigare formel krävde 6 behandlingsdagar i följd för att visa fullt resultat. För att bibehålla resultaten efter 1-2 behandlingar rekommenderar vi daglig användning av FS+ V 34 Färgkorrigering eller FS+ Strips.

När FS+ bleker oxiderar den missfärgningen utan att frigöra skadliga molekyler, så kallade fria radikaler. Det är dessa radikaler som skadar emaljen och orsakar allvarlig känslighet. Detta innebär att emaljen inte skadas eller eroderas under blekningsprocessen, vilket innebär att tandens yttre skikt förblir intakta och kan fortsätta att skydda nerverna samtidigt som den bleks effektivt. FS+ blekningsprocessen är effektiv mot många typer av missfärgningar, som kan uppstå från både inre och yttre påverkan, och det är kliniskt bevisat att resultaten syns omedelbart efter en behandling.

Tandfasader, kronor, implantat, limning eller bryggor är inte avsedda att blekas och kräver särskild vård av din tandläkare. FS+ blekningsformeln fungerar för att oxidera missfärgningar från naturliga tänder, men det kan vara bra att hålla de omgivande tänderna i samma nyans som de som behandlas. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din tandläkare innan du använder produkten för att säkerställa att den är lämplig för dig.

FS+ Tandblekningsset

FS+ Tandblekningspulver

Aktivera din tandkräm med vårt banbrytande FS+ tandblekningspulver, vilket gör din dagliga tandborstning mycket effektivare.

Förvandla vilken tandkräm som helst för att kunna bleka tänderna

100% naturlig behandling

Doppa tandborsten och borsta tänderna med pulvret för att få ett vitare leende

Säker för tandkött och emalj

Tandblekningspulver tar vanligtvis bort missfärgningar genom att skrubba, vilket kan skada emaljen och ge extra känsliga tänder. I stället använder vi FS+-formeln som oxiderar missfärgningar med hjälp av PAP (Pthalimidoperoxycaproicacid), vilket inte orsakar smärta eller ökad känslighet. Lägg till effektiv tandblekning till din favorittandkräm genom att helt enkelt använda vårt FS+ tandblekningspulver efter tandborstning.

Du kan använda vårt FS+ tandblekningspulver med eller utan tandkräm. Båda metoderna är effektiva, så det beror på vilket du föredrar. Användning utan tandkräm Blöt tandborsten och doppa den i vårt FS+-pulver så att borsthuvudet är täckt av pulver. Borsta i 2 minuter. Spotta ut och skölj munnen efter användning. Användning med tandkräm Blöt tandborsten och tillsätt tandkräm. Doppa sedan försiktigt tandborsten i pulvret så att tandkrämen täcks. Borsta i 2 minuter. Spotta ut och skölj munnen efter användning.

Vid tandblekning har peroxider en aggressiv metod för att bleka tänderna som kallas "oxidation", vilket har vissa biverkningar. Dessa biverkningar kan vara ökad känslighet i tänderna, irriterat tandkött och färre viktiga mineraler i tänderna. När peroxider används av tandläkare kan de begränsa dessa biverkningar, men när du använder peroxider som amatör är det mer riskabelt. Vår formel innehåller Phthalimidoperoxycaproicacid (PAP) som den primära tandblekningsingrediensen. PAP är ett säkrare alternativ till peroxider - så det påverkar inte ditt tandkött eller din emalj.

Ingredienser

Fullständig innehållsförteckning: Kalciumkarbonat, cyklodextrin, natriumbikarbonat, xylitol, ftalimidoperoxycapronsyra (PAP), natriumkokoylisetjonat, tetra-natriumpyrofosfat, hydroxyapatit (nano), glimmer (CI77019), mynta, PVP, fenoxietanol, kaliumcitrat, sukralos, mentol, vatten/vattentäcke, mononatriumcitrat, etylhexylglycerin.

Säg hej till ett vitare leende, farväl till missfärgningar Vår formula innehåller Phthalimidoperoxycaproicacid (PAP) som den primära tandblekningsingrediensen. PAP är ett säkrare alternativ till peroxider - därmed påverkas inte ditt tandkött eller din emalj.

Frågor? Vi har svaren

Ja, FS+ Powder är säkert för din emalj eftersom det inte använder en slipande blekningsmetod. I stället oxiderar den missfärgningar med den aktiva blekningsingrediensen FS+, vilket ger effektiva resultat utan känslighet, irritation av tandköttet eller etsning av emaljen.

Den tid det tar att se synliga resultat av en blekningsprodukt varierar mycket från person till person. Det är många faktorer som bidrar till detta, exempelvis åldern på dina tänder, vilka typer av missfärgningar du har, dina dagliga kostvanor med mera. FS+-pulvret börjar omedelbart arbeta på att bryta ned missfärgningen på dina tänder och hjälper till att bibehålla färgen på dina tänder genom att bekämpa den missfärgning som byggs upp dagligen. Kontinuerlig användning kommer att påskynda blekningsprocessen och ge resultat mycket snabbare, så se till att använda FS+ Pulvret när du borstar dina tänder två gånger om dagen.

Tandfasader, kronor, implantat, limning eller bryggor är inte avsedda att blekas och kräver särskild vård av din tandläkare. FS+ blekningsformeln fungerar genom att oxidera missfärgningar från naturliga tänder, men det kan vara bra att hålla de omgivande tänderna i samma nyans som de som behandlas. Vi rekommenderar därför alltid att du kontaktar din tandläkare innan du använder produkten för att på så sätt säkerställa att den är lämplig för dig.


FS+ Tandblekningsstrips

Vi tar bort missfärgningar på ett 100 % naturligt sätt. Våra strips är utformade för att vara vårt enklaste sätt att få tandblekning

Baseras på vår FS+ formel

Ingen tandköttsirritation

Snabba resultat efter bara en behandling

Innehåller 14 individuella behandlingar som du kan ha med dig när du är på språng

Använd en FS+ stips i 30 minuter och le resten av dagen

När våra STRIPS placeras på dina tänder fäster de försiktigt på tandytan och frigör de aktiva ingredienserna i vår FS+-formel för att ge snabb tandblekning. Läs mer om FS+ här. Följ alltid instruktionerna på produkten för korrekt användning.

Vanliga blekningsSTRIPS använder en formel som baseras på preoxider, vilket kan göra dina tänder känsligare. Våra FS+-strips använder i stället en formel som inte påverkar dina tänders känslighet.

Borsta tänderna noggrant och se till att tänderna är torra före användning. Ta bort den långa remsan och sätt den häftande sidan på tänderna i övre munnen. Pressa remsan på plats och vik den över tänderna. Upprepa med den korta remsan på de nedre tänderna. Låt dem sitta på plats i 30 minuter. Ta bort stripsen och skölj munnen med vatten. Använd FS+ Strips efter behov.

Innehåll

Glycerin, Aqua/vatten, PVP, etylcellulosa, alkohol, natriumpolyakrylat, ftalimidoperoxycapronsyra (PAP), xylitol, kaliumcitrat, hydroxyapatit, rebudiosid A, mentol, natriumcitrat, xantangummi, PVM/MA-copolymer, C12-15 pareth-3.

KLARA, FÄRDIGA, LE! Varje påse innehåller två strips, en för tänderna i övre munnen och en för tänderna i nedre munnen. Placera stripsen på tänderna i både övre och nedre delen av munnen. Efter 30 minuter kan du ta bort båda stripsen från tänderna och säga hej till det vitaste och vackraste leendet någonsin.

INGEN EXTRA KÄNSLIGHET EFTER STRIPS Vi har förbättrat tandblekningsstripsen med vår FS+-formel, vilket ger dig snabb blekning utan att påverka känsligheten hos dina tänder.

Frågor? Vi har svaren

FS+ Tandblekningsset har en högre andel FS+, hydroxyapatit och kaliumcitrat för ännu bättre resultat när de används tillsammans med en LED-ljusaktivator. FS+ Strips är en ren och bekväm blekningslösning som du kan använda när du är på språng, var du än befinner dig.

När FS+ bleker oxiderar den missfärgningen utan att frigöra skadliga molekyler som kallas fria radikaler. Det är dessa radikaler som skadar emaljen och orsakar allvarlig känslighet. Detta innebär att emaljen inte skadas eller eroderas under blekningsprocessen, vilket betyder att tandens yttre lager förblir intakta och kan fortsätta att skydda nerverna samtidigt som den bleks effektivt. FS+ blekningsprocessen är effektiv mot många typer av missfärgningar, som kan uppstå från både inre och yttre påverkan, och det är kliniskt bevisat att resultaten syns redan efter en behandling.

FS+ Strips ger dig en 30 minuters ren och riskfri blekningsbehandling. Du kommer att se synliga blekningsresultat redan efter bara en behandling med FS+ Strips och du kan spara resterande strips för framtida underhåll av blekningen.

Tandfasader, kronor, implantat, limning eller bryggor är inte avsedda att blekas och kräver särskild vård av din tandläkare. FS+ blekningsformeln fungerar genom att oxidera missfärgningar från naturliga tänder, men det kan vara bra att hålla de omgivande tänderna i samma nyans som de som behandlas. Vi rekommenderar därför alltid att du kontaktar din tandläkare innan du använder produkten för att säkerställa att den är lämplig för dig.